2012. november 23., péntek

MA KÉPEKET IS MUTATUNK a Facebookon

Egész könnyen felébredtek ma a gyerekeink. Mindenki jól van.
8.00 óra után mentünk reggelizni. Mindenki talált fogára való falatokat. 
Átmentünk a porciai iskolába, ahol nagy szeretettel, énekszóval fogadtak.
Gyerekeink átadták az ajándékokat majd vendéglátóink bevezettek az ebédlőbe és finom sütikkel kínáltak az olasz gyerekek szülei.
A pótreggeli után három csoportra osztották a gyereksereget, s indult a "munka". Volt aki táskát festett, volt aki sportjátékban vett részt. Kicsit zavarta a mieinket a sok olasz szöveg, de azért nagyon klassz dolgok születtek a foglalkozásokon. (Én sajnos nem ebben a munkában vettem részt, mi a külföldi kollégákkal a jövőt terveztük bőszen, illetve az iskolatársulás igazgatójával találkoztunk, aki járt már Budapesten is).
Ebéd után menetrend szerinti buszra szálltunk és egy másik iskolát látogattunk meg, ahol a gyerekeink olasz mesét hallgathattak, illetve négynyelvű szótárt és környezetvédelemmel kapcsolatos rajzokat készítettek.
Visszamentünk a szállodába, majd egy fenséges pizzavacsorán vettünk részt. Reméljük nem lesz gond, de volt aki egy egész pizzát megevett. Volt aki hot-dogot kért, üres tésztát, paradicsomos feltéteset. Minden kívánságot teljesítettünk. A gyerekek alig bírtak felállni az asztal mellől.
Most még tart a rohangálás, holnap hétkor kelünk, fél nyolckor reggeli, 8.20-kor kelünk útra. Ismét meglátogatunk egy iskolát, majd megnézzük a csodálatos Pordenone-t. Ma este már tettünk egy kisebb sétát.
A mai nap szenzációja, hogy verőfény volt és 19C!!!!!!!!!!!!!! Csak nekünk, csak most!
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.