2012. november 22., csütörtök

CSODÁS HELYRE KERÜLTÜNK ISMÉT


Megérkeztünk Pordenonba. A szállás kitűnő, 3 csillagos. Túl vagyunk már a közös köszöntő vacsorán, a gyerekek már az előétellel jóllaktak (lazannye, paszta paradicsommártással- ezt Nagyné Godavecz Csilla anyuka kedvéért írtam le). A főétel párolt borsó és spenót ( a gyerekeknek hasábkrumpli) ízletes husival, a desszert pedig tiramisu volt. 

Egy kisgyerek odajött hozzám vacsora közben:
- Erika néni, odamentem egy nénihez, azt mondtam, hogy "kecsap",  és adott, tehát már tudok olaszul.
A spanyol gyerekek 10-11 évesek, nagyon barátkozóak (ők nyolcan jöttek).
Már mind a 17 gyerekünk alszik, holnap 8-kor reggelizünk, 3/4 9-kor indulunk iskolabusszal a 10 percre lévő iskolába. Ott töltjük az egész napot.

A repülés nagyon tetszett a gyerekeknek, főleg a felszállás, azt mondták, hogy elbeszéléseink alapján pont így képzelték. Csodálták a makettszerű házakat, folyókat, majd Olaszországban a tengert. Felszállás után hamar a felhők fölé kerültünk, hiszen be volt borulva. "Kisütött a napocska" a pihe-puha felhők fölött.

Nagyon gyorsan megérkeztek a bőröndjeink (csak hat volt, a többi kézipoggyász), s a kijáratnál már vártak Patriziáék. A buszról már integettek régi ismerőseink Angie, Raul és török barátaink.

Egy óra múlva a szállodában voltunk, kipakoltunk, gondolom mindenki sejti, hogy a gyerekek egy percet sem relaxáltak, ismerkedtek a sok új dologgal (hűtő a fürdőszobában, TV -aki ismer tudja, hogy ennek nem szoktam örülni -, sarokkád...).

KEDVES SZÜLŐCSKÉK!
NE AGGÓDJATOK, MERT NAGYON JÓL ÉREZZÜK MAGUNKAT!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.